Voor wie?

Ik geef pianoles in Groningen aan leerlingen van elke leeftijd in verschillende muziekstijlen: Klassieke pianoles, Jazz pianoles, Pop, Latin, Blues, Funk…

Voor mij is het ontwikkelen van speelvaardigheid en speelplezier van pianospelen een uitdaging.

Bel nu voor kennismakingsles
06 230 811 05

Volwassenen

BEGINNEND
Veel mensen denken dat piano spelen op latere leeftijd een onmogelijke opgave is. Ik heb ervaren dat iedereen die echt in muziek geïnteresseerd is ook de capaciteit heeft om te leren spelen. Als volwassene kun je zelf aangeven welke muziekstijl je aanspreekt. In de volgende stijlen geef ik les: Klassiek, Jazz, Pop, Latin, Blues en Funk.

GEVORDERD
Gewoon lekker spelen, technieken onderhouden, improviseren, componeren, begeleiden. Veelal heb je de les als extra steuntje en motivatie nodig om het piano spelen weer op te pakken. Het kan ook zijn dat je in de loop van de jaren vast bent blijven zitten in een bepaalde muziekstijl. Verbreding naar nieuwe stijlen kan dan aantrekkelijk zijn. Of het is gewoon de behoefte om te ontdekken wat je nog meer kunt presteren op de piano.

Kinderen

Ik vind het een uitdaging om in kinderen de pianist te ontdekken en ze te leren spelen. Kinderen vinden het leuk om, naast de techniek en het spelen van de gebruikelijke melodieën, te improviseren. Uit ervaring weet ik dat bij een kind de aandacht voor het instrument blijvend geprikkeld wordt door improviserend spel. Het ontdekken hiervan is telkens weer een bijzondere ervaring. Niet alleen voor het kind, ook voor de docent en de ouders.

Deze diashow vereist JavaScript.